Bredeschool activiteiten

Brede school programma voorjaar 2018


Onze school werkt samen met twee opvangaanbieders: Freekids en Babino. Hieronder stellen zij zich aan u voor:

Wij, Freekids Peter Pan, verzorgen als vaste kinderopvangpartner van OBS De Dorpsakker, de voorschoolse-  en naschoolse opvang van de kinderen. Activiteiten van Freekids zijn leuk, avontuurlijk en verantwoord. Iedere dag weer is er volop aandacht voor creatieve vakken, muziek, sport en spelletjes. Even een keer geen zin om mee te doen? Geen probleem. Even lekker chillen met een boekje op de bank kan natuurlijk ook.

Op De Dorpsakker gaan kinderopvang en onderwijs hand in hand. Freekids sluit aan bij de kernwaarden van OBS De Dorpsakker en waar dat kan dragen we er in onze activiteiten aan bij. Wij bieden zowel voorschoolse als buitenschoolse opvang aan:

Voorschoolse opvang (NSO): De voorschoolse opvang is van 07:00-8:30 uur, nadat de kinderen gespeeld hebben brengt de pedagogisch medewerker de kinderen naar de klassen. Buitenschoolse opvang (BSO): U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit 2 pakketten, net welke het beste bij u past.

De eerste mogelijkheid is het 52-weken contract; pakket 1. Dit wil zeggen dat uw kind in de schoolweken én in de vakanties op de ingekochte dagen bij Freekids komt. De tweede mogelijkheid is het 40-weken contract; pakket 2. Dit wil zeggen dat uw kind door de pedagogisch medeweker wordt opgevangen vanaf het moment dat uw kind uit school komt tot 18.30 uur. In de vakanties verzorgt u dan zelf de opvang. Freekids is flexibel Bij beide mogelijkheden geldt dat u kinderopvang op studie- en/of margedagen van de Dorpsakker extra kan afnemen Ruilen is meestal geen probleem en zijn wij u graag ter wille. We denken ook graag met u mee over een pakket op maat bij wisselende werktijden.
Kijkje nemen?

Natuurlijk bent u altijd welkom om een kijkje te nemen in onze Freekidslocatie Peter Pan.

Uw kind moet zich natuurlijk prettig voelen bij ons. Zonder kosten mag uw kind 2 keer naar de BSO om de gezellige sfeer op Freekidslocatie Peter Pan te proeven.

Wilt u meer informatie over Freekids of wilt u hulp bij het berekenen van de kosten van de opvang, neemt u dan gerust contact op met Freekids via 088-1919190 of info@freekids.nl. Daarnaast vindt u veel informatie op www.freekids.nl

Graag tot ziens!

Freekids Buitenschoolse Opvang

 

Babino Kinderopvang

Om een doorgaande leerlijn te creëren werkt zowel Babino als OBS de Dorpsakker samen met dezelfde methode ‘Peuterplein – Kleuterplein’. Deze methode maakt de overgang van Peuteropvang naar onderwijs zo klein mogelijk. Voor de buitenschoolse opvang zorgt de doorgaande leerlijn voor optimale ontwikkelingskansen van kinderen.De opvang vindt plaats in sfeervolle en huiselijke groepsruimtes. Er wordt dagelijks gebruikt gemaakt van de aangrenzende buitenruimtes voor sport- en spelactiviteiten. Babino sluit aan bij de thema’s van de school. Daarnaast worden er verschillende activiteiten aangeboden, zoals bijvoorbeeld koken, honkbal of dans.

De volgende locaties van Babino zijn in Assendelft gevestigd:

Kinderdagverblijf Assendelft (0-4 jaar)

Maandag t/m vrijdag 07.00-18.30 uur

Babino Peuteropvang Ippel Stippel (2-4 jaar)

Maandag t/m vrijdag 08.45-11.45 / 13.00-16.00 uur  VVE plaatsing mogelijk.

Babino Peuteropvang de Heidebijtjes (2-4 jaar)

Maandag t/m vrijdag 08.30-11.30 / 12.30-15.30 uur. VVE plaatsing mogelijk.

VSO Brandakker (4-13 jaar)Maandag, dinsdag en donderdag 07.00- aanvang scholen
BSO Brandakker (4-13 jaar) Dinsdag en donderdag eindtijd scholen – 18.30 uur

Sport BSO Assendelft (4-13 jaar) Maandag t/m vrijdag eindtijd scholen – 18.30 uur

 VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie)

Babino biedt VVE, Voor- en Vroegschoolse Educatie aan. Om in aanmerking te komen voor een VVE-plaatsing is doorverwijzing van de GGD noodzakelijk. U kunt via het consultatiebureau vragen of u hiervoor in aanmerking komt.
Wilt u meer informatie over Babino? Of wilt u vrijblijvend een rondleiding op één van onze locaties? Dan kunt u gerust contact opnemen met ons via 075-2020389 of info@babino.nl

Graag tot ziens!

Babino Kinderopvang

www.babino.nl